iA


Boken är ute!

by andersmi. Genomsnittliga lästid: less than a minute.

Min bok Koltrasten som trodde att den var en ambulans kommer ut den 15 oktober på Volante. Men redan nu finns den att få tag på, till exempel på Adlibris och Bokus.

Ebok och ljudbok (som jag själv läst in) släpps den 15:e.

För mer info om boken, kika på den här intervjun som Bokhora gjorde med mig eller lyssna på intervjuerna i Vetenskapsradion i P1 och Publicerat i P1.

3 kommentarer till ‘Boken är ute!’

 1. Joakim Wendel skriver:

  Just läst din härliga och belysande bok, stort tack för den!

  Jag klurar på hur man bäst skulle kunna sprida dina insikter till t.ex. skolor? (akustik mm) Viktiga saker du tar upp!
  Allt gott
  /Joakim

  En länk till en liten text på engelska från -96 som rör en liten aspekt av helheten;
  http://www.canit.se/~jw.nm/thoughts19.html

 2. andersmi skriver:

  Tack! Skolan är en ganska sluten värld, med mycket att stå i för lärarna redan som det är, så det är en knepig fråga att besvara.

 3. Suly skriver:

  Det e4r bara ett problem. Etablissemanget, prices som det ne4mns i artikeln. Dom kommer aldrig att ge5 med pe5 det med kortare arbetstid & le4gre lf6n efter som dom de5 INTE kan behe5lla sina MAKTPOSITIONER!Det e4r vad det handlar om. Och se5 he4r har det sett ut hela tiden tillbaka i tiden med klyftor & trakasserier. Ff6r om etablessemanget inte gf6r det se5 blir dom re4dda att ne5n annan ska gf6ra det dom gf6r & de5 blir dom av med makten. Se5 ff6r att behe5lla makten se5 me5ste dom expandera ff6r att behe5lla positionerna & expansionen gf6r att vi blir fler Me4nniskor hela tiden, vilket i sin tur gf6r att andra arter fe5r betala det priset med reduktion & underge5ng + att miljf6n blir ff6r stf6rd.Grattis! Me4nniskan har byggt en hel ve4rld pe5 Me4nnikor som hela tiden me5ste visa att dom c4R Nc5GONTING, ff6r c4R man ingenting gentemot andra se5 fe5r man inte behe5lla makten eller ne5n respekt.He4r kan man snacka om att Me4nniskan har byggt en hel Ve4rld pe5 de5lig sje4lvke4nsla./ Realist

Lämna en kommentar